Kjøp Amino Rush, 500 g, Fairing online hos Sportgymbutikken.no
Produkter
Varemerker

Amino Rush, 500 g, Fairing

Sjekke Amino Rush, 500 g, Fairing hos SportGymButikken.no
Leveringstid:
Artikkelnummer:
FS-216r
Varemerke
Fairing
Kampanje:
Antall:
0
Start:
Slutt:
Pris
Egenskaper
Smak: 
Antall: 
- +

  • 14 dager returrett
  • Gratis frakt over 999 kr
  • Få først. Betal senere, del opp betaling

Leveringstid COVID-19

Amino Rush fra Fairing består av essensielle aminosyrer i fri form, noe som betyr at de absorberes veldig raskt av kroppen og er også gode til å drikke.

Disse aminosyrene hjelper deg både under og etter tøffe treningsøkter til å stimulere både økt muskelvekst og raskere utvinning. Ca. 75% av aminosyrene i Amino Rush består av BCAAer, og hvor L-leucin, som er en av de viktigste aminosyrene for bedre utvinning og muskelbygging, er en dominerende funksjon. Inneholder også arginin som ved å fremme nitrogenoksydsyntese bidrar til økt blodstrøm og dermed kraftigere muskelpumpe.

Denne EAA er helt fri for karbohydrater og fett og er ideell for vegetariske / veganske mennesker samt laktoseintolerante mennesker (eller deg som av andre grunner kan du ikke tåler melkbaserte produkter).

Innhold / Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-lysin, fenylalanin, L-arginin HCL, eplesyre, L-histidin, L-metionin, L-tronin, smaksstoffer, søtningsmidler (sukralose, acesulfam-K)
Energiverdi (per porsjon): 37 kcal
Fett: 0 g
Karbohydrater: 0,1 g
Protein: 9,2 g
Anbefalt dosering: Bland 1 måleskje (ca 10 gram) i 2-3 dl vann og drikk en porsjon 10 minutter før trening og en annen umiddelbart etterpå.
Ikke overskride maksimalt 4 serveringer per dag.
Pakking: Nettovekt: 500 g, Nettovekt: 500 g (10 stk serveringer)
Oppbevaring: Bør holdes godt forseglet, tørr og utilgjengelig for barn.
Øvrig info: Ikke bruk hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativer til et variert kosthold, og anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Tilbehør til Amino Rush, 500 g, Fairing

Kundomdömen