Max Trainer M3, Bowflex
Produkter
Varemerker

Max Trainer M3, Bowflex

Sjekke Max Trainer M3, Bowflex hos SportGymButikken.no
Leveringstid:
Artikkelnummer:
SU-300370
Varemerke
Bowflex
Pris
18999 NOK
Egenskaper
- +

  • 14 dager returrett
  • Gratis frakt over 999 kr
  • Få først. Betal senere, del opp betaling

Leveringstid COVID-19

Max Trainer M3 fra Bowlex er en revolusjonerende treningsmaskin, som gir utrolige resultat og er enkel i bruk. Du kan justere bl.a. motstand og hastighet med bare ett tastetrykk.

En maskin med en smart og kompakt design, slik at det passer i de fleste rom i hjemmet. Den har en sterk konstruksjon som klarer en maksvekt på hele 136 kilo, og har åtte ulike motstandsnivå.

Maskinen er utstyrt med en praktisk flaskeholder. Pulsbelte og adapter medfølger.
Brenn 250 % flere kalorier pr. minutt.
En uavhengig studie sammenlignet Max Trainer med tradisjonelle treningsmaskiner som tredemøller, step-maskiner og ellipsemaskiner, der brukerne brukte samme hastighet- og intensivitetsnivå. Det viste seg at brukerne forbrenner mer kalorier på en Max treningsmaskin med opptil 2,5 ganger så mye pr. minutt, og rundt 600 kalorier mer på en halv time.

Bedre resultater på kortere tid.
Forskning har vist at tidsklemmen er den største oppgitte grunnen for at folk ikke trener i hverdagen. Det var med dette i tankene at idéen med en Bowflex Max-maskin ble til. En maskin der du får alle helsefordeler som trening gir, men som vanligvis krever betraktelig mer tid, på bare 14 minutter.

Mer motivasjon.
Med Max Trainers unike display kan du se akkurat hvor mange kalorier du brenner pr minutt, og kontinuerlig sette deg nye mål, og utfordre deg selv til nye nivåer i hver trening.

Trening for hele kroppen.
Mange ellipse-maskiner kan gi full kroppstrening, men kommer som regel ikke i nærheten av en Max Trainer. Tester har vist at Max-maskinen hadde større treningseffekt på kjernemuskulaturen og underkroppen, og gav opptil 80 % mer trening for overkroppen.

Forbruk energi under og etter treningen.
Gjennom vitenskapelige metoder har man kunne fastsette at intervalltrening med Max-maskinen ikke bare gir effekt under selve treningen, men ytterlige kalorier forbrennes flere timer etter avsluttet trening.

Kompakt design.
En annen grunn til at folk ikke trener, er at de ikke har plass til store maskiner som tar opp nesten et helt rom. Med Max Trainers kompakte design og stabile konstruksjon, får du en holdbar maskin som får plass i de fleste rom i hjemmet, der du kan få skikkelig kvalitetstrening.
Dimensjoner:  
Lengde: 117 cm
Bredde: 63,5 cm
Høyde: 160 cm
Computer:  
Type: LCD-skerm
Viser: Tid, total tid, brukerprofil, treningsprofil, RPM, hjerterytme per minutt, kaloriforbruk
Programmer: Manuell og Max Intervall
Tekniske detaljer:  
Type motstand: Magnetisk (manuell)
Motstandsnivåer: 8 stk
Trådløs pulsmottager: Ja, pulsbelte medfølger
Transporthjul: Ja
Flaskeholder: Ja
Medfølger: Pulsbelte
AC adapter
Bruksanvisning: Norsk, svensk, engelsk
Vekt: 65 kg
Maks brukervekt: 136 kg
Øvrig info: Minimum takhøyde er kroppshøyde + 38 cm
Holder for pad

Tilbehør til Max Trainer M3, Bowflex

Se flere varer fra Bowflex

Andre kjøpte også

Kundomdömen