Produkter
Varemerker

Mosjon / AirBike

AirBike (eller Assaultbike som mange også kaller dem) er en treningsmaskin som ligner på en blanding av trimsykkel og crosstrainer og alltid har luftmotstand. Luftmotstanden er grunnen til at syklene kalles AirBike, i motsetning til vanlige treningssykler som vanligvis har magnetisk motstand.

En AirBike har et stort forhjul, pedaler og bevegelige håndtak som lar overkroppen jobbe under en treningsøkt.
Som både trimsykler og crosstrenere har den vanligvis innebygd program slik at du kan optimalisere treningen. Du kan utføre både drag og pressebevegelser med armene, noe som gir deg trening for overkroppen. Du kan fokusere på den delen av kroppen du ønsker å bli sterkere i ved å legge mer press på enten pedalene eller håndtakene. Du kan også velge å kun jobbe med overkroppen og de fleste AirBike har støtte å sette føttene på for dette sluttmålet. Du kan selvfølgelig også bare trene bena ved å ikke trykke eller trekke med armene.

AirBike er en utmerket treningsmaskin som passer alle, uansett om du er sprek eller utrent. Siden det er luftmotstand vil du ikke "vokse ut" av treningsapparatet, jo mer trent du er, jo hardere tråkker du og jo høyere motstand.

Disse AirBikes er umåtelig populære i treningssentre og spesielt crossfit treningssentre blant de som trener crossfit. AirBike brukes ofte til intervalltrening hvor du enkelt kan få pulsen opp på skyhøye nivåer på få minutter.
AirBike Pro, JTC Sport
En stabil AirBike fra JTC Sport med luftbasert motstand og som kan manøvreres med bare armer, ben eller begge samtidig.
Treningssykkelen har en kommersiell standard med høy ergonomi og lang levetid. Designet for styrke, holdbarhet og tøff bruk!

- 150 kg brukervekt
- Trådl&...
11999 NOK 15999 NOK
Til toppen