Produkter
Varemerker

Trimsykkel UB500 *Best i test 2022*, JTC Sport

Sjekke Trimsykkel UB500, JTC Sport hos SportGymButikken.no
Leveringstid:
Artikkelnummer:
31-675-0109
Varemerke
JTC SPORT
Kampanje:
Pris
9999 NOK / 7795 NOK
Egenskaper
Antall: 
- +

  • 14 dager returrett
  • Gratis frakt over 999 kr
  • Få først. Betal senere, del opp betaling
Testvinnende treningssykkel UB500 er for hjemmetreneren med høy ambisjon, alternativt det lille bedriftens treningsstudio eller leietakerforening.
Stabil og overdådig konstruksjon og valg av materialer. Treningssykkelens sveivarmer, setestolpe og displayramme laget av aluminium.

- 150 kg brukervekt
- Trådløs pulsmottak
- Kompatibel med Zwift og Kinomap

 


Denne treningssykkelen er for hjemmetreneren med høy ambisjon, alternativt det lille bedriftens treningsstudio eller leietakerforening.

Stabil og overdådig konstruksjon og valg av materialer. Veivarmer, setestolpe og displayramme av aluminium. Den mekaniske konstruksjonen er overdimensjonert med stålskiver og en grov veivaksel på 40 mm. Dette i kombinasjon med et svinghjul på 6,5 kg gir en roterende masse på hele 12 kg. Det gir en veldig stabil og jevn tur på sykkelen selv under intensiv bruk.

Treningssykkelen har en bakgrunnsbelyst og lettlest skjerm som også er kompatibel med Zwift og Kinomap via bluetooth for en mer variert treningsopplevelse.

Trimsykkel UB500 *Best i test 2022*
Utvalgt som BEST I TEST TRIMSYKKEL 2022 av Best-i-test.nu
UB500 fra svenske JTC Sport er en rimelig treningssykkel med overdådige materialvalg og moderne teknologi. Den er utstyrt med bluetooth og er kompatibel med appen Zwift, som er en av verdens mest populære treningsapper.

Lett svinghjul men nok motstand
Når man sammenligner spesifikasjoner mellom ulike treningssykler, oppdager vi at UB500 har litt mindre vekt på svinghjulet enn andre modeller. Det interessante er at vi knapt merker noen forskjell i motstanden mellom denne og modeller med tyngre svinghjul. Dessverre har vi ikke hatt mulighet til å demontere syklene for å måle nøyaktig hva hvert svinghjul veier. Det viktige i dette tilfellet er at vi kan slå fast at UB500 gir tilstrekkelig stor motstand, selv for godt trente brukere.

Treningsapper øker motivasjonen
Via bluetooth kan du koble til ulike treningsapper, som vi liker. Vi har testet UB500 sammen med Zwift-appen. Kort fortalt tilbyr Zwift realistisk sykkeltrening i et virtuelt miljø sammen med andre syklister rundt om i verden som også er koblet sammen i sanntid. Vi ser på trening ved hjelp av treningsapper som et stort pluss fordi det er en morsom motivasjonsbooster. Det er imidlertid ingen USB-uttak for lading, noe som er spesielt viktig hvis du kjører treningen via apper.

Dyre materialvalg
Flere deler av konstruksjonen, som sveivarmene og setepinnen, er laget av aluminium, som er et dyrere og slitesterkt materiale enn vanlig metall. Vi tenker derfor at dette skal være synlig på garantilengden, men det er kun for ett år. Treningskonsollen har en smart hylle hvor du kan plassere nettbrettet eller telefonen. Vi liker at mobilenheten ikke skjuler skjermen, noe som ellers er vanlig på treningssykler som har lignende løsninger. Vi har imidlertid ikke holder for vannflaske.

Rimelig treningssykkel
Oppsummert er UB500 fra JTC Sport overdådig og derfor rimelig. Det er et spesielt interessant alternativ for deg som liker å trene på sykling sammen med andre i det virtuelle miljøet som Zwift tilbyr.

+ Kvalitetsdeler, kompatibel med Zwift, hylle for nettbrett / telefon
- Ingen holder for vannflaske, ingen USB-kontakt, kort garanti

 


Farge: svart
Dimensjoner:  
Lengde: 92 cm
Bredde: 50 cm
Høyde: 149 cm
Computer:  
Type: LCD
Viser: Tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk, puls, watt, RPM og motstandsnivå
Programmer: 30 forhåndsprogrammert + 3 pulsstyrt + wattstyrt + manuell og 4 brukerprofiler
Øvrig displayinformasjon: Bluetooth -støtte for treningsapper (Zwift, Kinomap)
Fitnesstest: Body fat
Tekniske detaljer:  
Ergometer: Ja
Håndpuls: Ja
Type motstand: Permanent magnet
Motstandsnivåer: 32
Trådløs pulsmottager: Ja, finnes som tilbehør (5 kHz)
Svinghjulvekt: (roterende masse 12 kg) 6.5 kg
Drivsystem: Beltedrift
Setejustering: Ja, horisontalt og vertikalt
Avstand til pedal 60-92 cm (rett ben)
Styrejustering: Ja
Strømforsyning: Adapter 100-240V (9V, 1.5A)
Høydejustering av ben: Ja
Pedaler/fotplate: Avstand 26 cm
Transporthjul: Ja
Flaskeholder: Ja
Vifte: Ja, mekanisk fra viftemotstanden
Sete: Ergonomisk
Medfølger: Bruksanvisning
Bruksanvisning: Svensk
Vekt: 43.5 kg
Maks brukervekt: 150 kg
Montering nødvendig: Ja

Se flere varer fra JTC SPORT

Andre kjøpte også

Kundomdömen