Produkter
Varemerker

Puslematte 100 x 100 x 4 cm, sort/grå, Budo-Nord

Sjekke Puslematte 100 x 100 x 4 cm, sort/grå, Budo-Nord hos SportGymButikken.no
Leveringstid:
Artikkelnummer:
SB-40007-003-40
Varemerke
Budo-Nord
Pris
859 NOK
Egenskaper
- +

  • 14 dager returrett
  • Gratis frakt over 999 kr
  • Få først. Betal senere, del opp betaling
Riktig kvalitetsmatte fra Budo-Nord godkjent av WT (World Taekwondo).
Fysisk aktivitet kan slite brutalt på kroppen. Ankel, knær - faktisk alle leddene blir tungt belastet av de enorme kreftene under fysisk aktivitet. I mange idretter er foten beskyttet - og dermed leddene av ulike støtdempende systemer som er bygd inn i skoene. De fleste kampsporter er praktisert med bare føtter, og absorpsjon av støter må gjøres av noe annet enn en sko. Det må gjøres gjennom matten.

Når du velger matter, er det enkelt å kjøpe et produkt som ikke kan brukes på offentlige steder fordi de bryter brannforskrifter og ikke er konsisten CE-forskriften. Selv om matten ikke skal brukes i offentlige miljøer, ønsker du ikke ha et produkt som er brannfare og kan også kan inneholde toksiner og skadelige tungmetaller. Budo-Nord Puslematte er giftfri, luktfri, flammetestet og godkjent for de offentlige miljøer. Budo-Nord Puslematte er også godkjent av WT (World Taekwondo).

Og selvfølgelig i kampsportstevlinger kan det bli knock, og deretter gir matten en avgjørende beskyttelse. Bare dette ville være nok grunn til å velge BUDO-NORD Puslematter som er laget helt av støtabsorberende polymer.

Denne typen av matte er ofte referert til som puslematte og er lett å plassere. Budo-Nord har et nyutviklet puslemønster som dramatisk strekker mattens liv og gjør dem lettere å montere og demontere.

Når du velger matte, bør du sørge for at matten kan brukes i kommunale og offentlige haller, og at de ikke bryter med brannforskriften. Budo-Nord puslematte oppfyller kravene til CE-direktiv EN-71 og oppfyller EN71 del 2: 2003 brannprøve. CE-direktivet er utformet for barnehager krever at matten er helt giftfri.

Budo-Nord Puslematte er enkel å bruke. Ingen spesielle forberedelser er nødvendig. Mattene kan legges direkte på alle glatte overflater. Samlingen er enkel og kan gjøres uten tidligere erfaring. Før du legger teppe på gulvet, tørker du gulvet og fjerner eventuelle løse objekt. Start i midten og arbeid deg ut. Tørk matene før du lagrer dem for oppbevaring. Stakk dem slik at ingen eneste kant utstikker. Hvis mattene er skitne, rengjør dem med en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel. Hvis det trengs grundig rengjøring, vask dem en om gangen med varmt vann med et mildt vaskemiddel.

Budo-Nord puslematte er lett å kutte med en teppekniv. Praktisk hvis du vil jobbe rundt søyler, eller hvis du vil ha en rett kant.

Budo-Nord Puslematte brukes i tillegg til dojo og gym også for en rekke ulike event både innendørs og utendørs.

Budo-Nord puslesmatte 40 mm er litt mykere enn Budo-Nord 23 mm og vi anbefaler den til sporter hvor kaster og bryting er inkludert, for eksempel Ju-jutsu, BJJ, Grappling, MMA, etc.
Farge: sort/grå
Materialer: støtabsorberende polymer
Dimensjoner: 100 x 100 x 4 cm
Pakking: 1 stk
Vekt: (per stykke) 3.4 kg
Øvrig info: Godkjent i henhold til EN71 Del 2: 2003
Giftfritt
Luktfri

Densitet: 85 kg / m²

Se flere varer fra Budo-Nord

Andre kjøpte også

Kundomdömen