Produkter
Varemerker

Mosjon / Skimaskiner

Skimaskiner (eller stakemaskin som de også kalles) ) er en treningsmaskin som er ment å etterligne skikjøring og stablenes bevegelser.
Disse treningsmaskinene passer veldig godt for skiløpere, men ikke bare men også for alle som ønsker å trene kondisjon eller trene fettforbrenning.

Det er mange fordeler med å ha en stakemaskin hjemme eller på treningssenteret.
Du er ikke avhengig av verdilek eller årstid, enten det er vinter og snø eller ikke. Du kan med andre ord trene på ski akkurat når du vil. Det er lettere å trene intervaller og høyintensiv trening sammenlignet med vanlig skikjøring. Forholdene er alltid de samme, det er aldri oppover eller nedoverbakke, det blåser ikke, snør eller regner. Dette gjør det mye lettere å konkurrere mot deg selv og sammenligne utviklingen din. Det er selvsagt også mer tidseffektivt sammenlignet med å være ute i et ekte skispor hvis du har lite tid.

Disse treningsmaskinene bruker vanligvis et luftbasert viftebremsesystem og lar deg trene begge hender samtidig eller fra deres side - akkurat som når du står på ski. Mengden luft som går gjennom viften kan vanligvis justeres manuelt.
Stakemaskin SKI2000, inSPORTline
Med denne treningsmaskin fra inSPORTline kan du trene opp din staking i all slags vær!

Denne maskinen er ikke bare for skiløpere, den passer alle dere som vil ha en tøff treningsøkt for armer og overkropp.
12999 NOK 15999 NOK
Til toppen