Produkter
Varemerker

Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse

Sjekke Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse hos SportGymButikken.no
Artikkelnummer:
VA-6-509328
Varemerke
Impulse
Pris
44099 NOK
Egenskaper
Antall: 
- +

  • 14 dager returrett
  • Gratis frakt over 999 kr
  • Få først. Betal senere, del opp betaling

Leveringstid COVID-19

En fullt kommersiell benpress/bencurl-maskin fra Impulse for å effektivt å styrke gluteus-muskler, knær og kalver, og gir også veldigt god trening for lårene.

Dual Leg Press / Curl IT9328 er perfekt for å hjelpe deg med å opprettholde en fin og sunn holdning, og gir også effektiv trening for beinmusklene for å øke utholdenhet og eksplosivitet. Dette kommer godt til rette i mange forskjellige sportsaktiviteter som løping, sykling, skøyter, ski, snowboard, fotball, rugby, MMA, basketball og volleyball etc.

Denne treningsmaskinen er designet med ekstra robuste rammer for å håndtere veldig tøft bruk og har et høyverdig lakkbelegg som er motstandsdyktig mot riper og annet slitasje. Den tykke og slitesterke putene i polyskum bidrar til lengre levetid og høyere komfort, noe som gjør at treningsøktene blir på naturlig måte mer komfortable og lengre.

Denne maskinen gir jevne og glatte bevegelser som gjør treningen til en ren nytelse. Har blitt designet med TPR-håndtak med aluminiumgrep som gir komfortabel og trygg trening.

Lengde: 148 cm
Bredde: 120.5 cm
Høyde: 149.1 cm
Vektmagasin: 91 kg
Ramme: 5 x 10 x 0.25 cm
Flaskeholder: Ja
Vekt: 148.8 kg

Se flere varer fra Impulse

Andre kjøpte også

Kundomdömen