Produkter
Varemerker

Booty Builder 7.0

Sjekke Booty Builder 7.0 hos SportGymButikken.no
Leveringstid:
Artikkelnummer:
BY-100
Varemerke
Booty Builder
Pris
65499 NOK
Egenskaper
- +

 • 14 dager returrett
 • Gratis frakt over 999 kr
 • Få først. Betal senere, del opp betaling

Leveringstid COVID-19

Booty Builder er et helt nytt fenomen i treningsstudioer og er en innovativ treningsmaskin for å øke styrke og bevegelighet i hofter, samt gi en funksjonell kjernestyrke i hverdagen som vil komme godt med i en rekke sporter og sist men ikke minst forme en riktig fit og fin rumpe.

Sterke setemuskler og hamstrings kan blant annet bidra til å forhindre kne- og ryggproblemer og øker intensiteten i øvelser som markløft og knebøy. Øvelser på en Booty Builder maskinen kan selv hjelpe deg bli en bedre løper og skiløper i tillegg til å øke din generelle atletiske evne.
Booty Builder tilbyr brukene den tryggeste, mest praktiske og mest effektive måten å utføre Hip Thrust øvelser og som klart overstiger de muligheter som finnes med benker og frivekter og er fremfor alt en mye mer behagelig måte å utføre bevegelsene på.

Noen eksempler på hvordan mindre praktisk det er å utføre hip thrusts på en treningsbenk er at det er lettere på noen gulv glippe litt og velter benken eller stangen før du selv begynner å komme i gang i økten.
Kanskje til og med den tunge stangen gjør lite ondt på magen?

Booty Builder eliminerer alle disse riskene og irritasjoner og er konstruert på en stabil, solid plattform som er enkel å bruke og som føles behagelig for de aller fleste. Både støtten for overkroppen og beltesystemet kan tilpasses til dine individuelle behov og preferanser. Når du føler at du blir sterkere og klar for neste motstandsnivå, er det lett å øke belastningen på sekunder ved å flytte pinnen som styr vektbelastingen.

 • Hva er Booty Builder?
  Booty Builder er en maskin som idag er den beste for å forme en lekker rumpe. Bevegelsene ligner hip thrust-øvelser og gir belastning gjennom et beltesystem som er direkte knyttet til et vektmagasin.

 • Hvorfor bruke en Booty Builder maskin?
  Fordi det er den mest effektive, tidsbesparande og morsomme måten å maksimere spenningen på setemusklenefor å bygge en fast og sexy rumpe.

 • Hvorfor er det bedre å bruke Booty Builder enn å utføre tradisjonelle hip thrust-bevegelser med hjelp av vektstenger og annet treningsutstyr?
  Den er mye mer komfortabel, lettere og tryggere å bruke en solid og stabil plattform. Du unngår helt problemene med å balansere stenger eller benker som kan falle og potensielt skade deg.

  Booty Builder gir også en maksimal bevegelseområde i motsetning til frie vekter og andre maskiner på markedet, et viktig aspekt for den beste treningseffekten. Støtten for overkroppen og trinsesystemet er justerbart for å passe alle ulike individuelle preferanser.

 • Hvor mye belastning finnes som standard i vektmagasinet?
  160 kg, noe som er mer enn nok selv for den sterkeste løfteren siden du også alltid løfter din egne kroppsvekt sammen med maskinens vektbelastning.

  Booty Bulder har også et spesialutviklet system som tilbyr deg å få ekstra belastning gjennom å bruke gummibånd i treningen din.

  For mange er det faktisk adekvat å bruke bare sin egen kroppsvekt i begynnelsen.

 • Finnes det Booty Builder treningsprogrammer?
  Booty Builder har utviklet et unikt sirkeltreningsprogram med ca. 10 stk forskjellige øvelser for de store musklene. Dette gir en optimal og funksjonell treningseffekt med god kjerenstyrke på kjøpet. Kontakt oss for mer informasjon om treningsprogram.

  Du kan trene flere ganger i uken og likevel restituere deg og bli sterkere. Når du først begynner å trene på Booty Builder, anbefaler vi at du starter med en lettere belastning og fokuserer på muskelsammentrekninger og til å bruke setemusklene på riktig måte.

  Når du begynner å føle en Booty Builder-effekt og føler seg mer kjent med maskinen kan du gradvis øke belastningen.

 • Hva er andre fordeler med Booty Builder?
  Denne gluteus maskin / rumpemaskin har en ryggestøtter som er spesielt utviklet for hip thrust-bevegelser. I motsetning til vanlige benker som har en spiss kant med søm på, er Booty Builder avrundet og sømløs. Den har en ekstra tykk polstring og kan ikke tippe eller velte. Alt dette gjør det behageligt og trygt å bruke Booty Builder selv ved tung belastning.

  Magebeltet har hurtigkobling og er spesialkonstruert slik at det er behagelig for hofte og mage.

  Booty Builder gjør hip thrust-øvelser bedre ved at den har en større bevegelsesbane, dette fører til bedre hoftemobilitet og mer muskelaktivering.

  Den er skånsom på hofter og kneledd samt rygge og knær hvilket betyr at Booty Builder fungerer bra som rehabilitering av disse områdene.

Lengde: 212 cm
Bredde: 118 cm
Høyde: 185 cm
Vektmagasin: 160 kg
Vekt: (inkl. vektmagasin) 385 kg

Se flere varer fra Booty Builder

Andre kjøpte også

Kundomdömen